ΕΠΣ Κοζάνης: Το πρωτάθλημα αρχίζει με rapid και self test - Στη σέντρα οι ομάδες - Στα μικροβιολογικά εργαστήρια οι ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές , παράγοντες και προπονητές

Φθάσαμε στο φθινόπωρο και μπαίνουμε πλέον σε ρυθμούς Πρωταθλήματος.

Οι ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης στη σέντρα το Σαββατοκύριακο 11/12 Σεπτεμβρίου.  Το πρωτάθλημα βρίσκεται προ των πυλών και οι φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν ξανά τις ομάδες τους ευελπιστώντας πως θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Το αν οι εξέδρες πλημμυρίσουν δεν το ξέρουμε κι ας όψεται ο κορονοϊός -το ελπίζουμε όμως-, αλλά το ποδόσφαιρο ξεκινάει με υγειονομικά πρωτόκολλα , εμβολιασμένους  ποδοσφαιριστές με rapid και self  test  και με όσο το δυνατόν  σχολαστικούς  ελέγχους για να τηρηθούν (τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που μας βάζουν όλους σε γερούς μπελάδες .  Με αγωνία λοιπόν  αναμένουμε το πρώτο λάκτισμα και με την ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων,  όχι μόνο να αρχίσει το πρωτάθλημα  αλλά και να  τελειώσει  χωρίς υγειονομικά παρατράγουδα,  με καλό ποδόσφαιρο με μεγαλύτερο ανταγωνισμό, καλύτερη ποιότητα, λιγότερες φωνές και καθόλου επεισόδια.

 

Η αρχή έγινε με το θεσμό του Κυπέλλου, όπως φυσικά συνηθίζεται και τώρα ετοιμαζόμαστε για τη σέντρα στο Πρωτάθλημα της  Α΄ Κατηγορίας, που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα ψέματα τελείωσαν λοιπόν και το πρωτάθλημα ξεκινά.

Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει γίνεται χαμός σε κάθε γκολ», τραγουδά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ξεκινά  με τις ομάδες να έχουν θέσει τους μεγάλους ή τους μικρότερους στόχους τους.

Οι   15  ομάδες ήδη προετοιμάζονται για… την πρεμιέρα η οποία όπως πάντα κρύβει τους κινδύνους της.

Και σε αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ.

Ποδοσφαιρικές μάχες  με κερδισμένο μόνο τον εμβολιασμένο κόσμο  ( λόγω υγειονομικού πρωτόκολλου)  που  αδημονεί να δει καλό ποδόσφαιρο.

Τώρα πως  μπορείς να ελέγξεις τον κόσμο σε ανοιχτά γήπεδα όπως της Λευκόβρυσης  του στρατιωτικού  της  Νικόπολης κ.α  είναι αλλουνού Παπά Eυαγγέλιο.

Στο κύπελλο πάντως που προηγήθηκε είδαμε στις εξέδρες αρκετό φίλαθλο κόσμο.

Ευχή όλων, η διεξαγωγή ενός καλού  και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Ενός πρωταθλήματος, με πολλά γκολ, με ωραίο θέαμα, και  χωρίς βία ( αυτή μας έλειπε).

 

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 11-12 Σεπτεμβρίου 2021

1η  αγωνιστική

Σάββατο 11/09/2021-17.00

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - ΑΕ Κοζάνης (γήπεδο Ατρόμητου)

ΠΑΟ Κοίλων - Ακ. Ποδ Βοΐου (γήπεδο Λιάπειο)

ΑΟ Κρόκου - Τιτάν Σερβίων (γήπεδο Κρόκου)

Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΣ Βελβεντό (γήπεδο Καλαμιάς)

 

Κυριακή 12/09/2021-17.00

Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός Σιάτιστας (γήπεδο Φούφα)

ΦΣ Εορδαϊκός - Αλιάκμων Αιανής (γήπεδο Πτολεμαΐδας)

Μ. Αλ. Άρδασσας - ΑΜΣ Γαλατινής (γήπεδο Άρδασσας)

Ρεπό : Δόξα Βερμίου Πύργων