Οι Διόσκουροι Κοζάνης συνεχίζουν στις αθλητικές ακαδημίες Ο.Π.Α.Π.

 Οι Διόσκουροι Κοζάνης συνεχίζουν στις αθλητικές ακαδημίες Ο.Π.Α.Π.

Η Διοίκηση του Σωματείου, σας ενημερώνει ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Ακαδημίες των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ Κοζάνης συνεχίζουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών Ο.Π.Α.Π. όντας μία από τις 50 επίλεκτες Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης σε όλη τη χώρα (κατόπιν αυστηρής και επίπονης αξιολόγησης).

Σύμφωνα με την ενημέρωση που μόλις λάβαμε, λόγω των περιορισμών της πανδημίας τα events οι δραστηριότητες και οι επισκέψεις της επιστημονικής ομάδας του Ο.Π.Α.Π. θα υλοποιηθούν με το λυκαυγές του 2022 (εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν). Όμως, οι άλλοι δύο πυλώνες του προγράμματος συνεχίζουν να ..τρέχουν.

Ο πρώτος αφορά στην ασφάλιση όλων των εγγεγραμμένων αθλητών μας (κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων) για τους/τις γεννηθέντες/είσες μέχρι και το 2006 και καλούνται οι γονείς που επιθυμούν να ασφαλίσουν ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά τους, να συμπληρώσουν εκ νέου τη σχετική αίτηση-  συγκατάθεση η οποία θα τους διανεμηθεί στις προπονήσεις.

Ο δεύτερος πυλώνας αφορά στη διαδικτυακή πλατφόρμα Sports Academies Online ( https://www.opapcsr.gr/ ) και η οποία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με νέο περιεχόμενο να προστίθεται κάθε 2 με 3 ημέρες.

Το περιεχόμενο αφορά σε βίντεο, άρθρα και tips για την ψυχολογία, τη διατροφή, τη γυμναστική, τη μαγειρική, την παιδιατρική, την εργοφυσιολογία, την  οδοντιατρική και την ιατρική αγώνων ενώ παράγονται και προβάλλονται βίντεο γνωστών νυν και τέως αθλητών ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Σε κάθε περίπτωση, ως Διοίκηση του Σωματείου συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αθλητική και μπασκετική εκπαίδευση των παιδιών, παρά τις αντιξοότητες. Διαχρονικά, μπορούμε να ισχυριστούμε και να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς, της δημιουργικής αναζήτησης και της συνέπειας που επιδεικνύουμε στις Ακαδημίες μας, συνεχίζουν να καθρεφτίζονται στα ηλικιακά (Παιδικό και Εφηβικό) αγωνιστικά μας τμήματα, αφού κάθε χρόνο εκπροσωπούμε την Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε.Ο.Κ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα Ακαδημίες αποτελεί προτεραιότητα και μας τιμά η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο Σωματείο μας. Συνεχίζουμε.. αυτό που ξεκινήσαμε το 2004.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Βλαχόπουλος

οι εγγραφές ξεκίνησαν