Γκρίνια από σωματεία για την αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος της Β ' κατηγορίας .



Δέκτες παραπόνων γίναμε την τελευταία ώρα  από  σωματεία και πολλούς  παράγοντες.Ο λόγος είναι  η ανακοίνωση  της Ένωσης για  αναβολή  της έναρξης της Β'  κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης και μάλιστα χωρίς να εξηγεί όπως λένε οι διαμαρτυρίες το λόγο της αναβολής.

Αλλά και το "μέχρι νεοτέρας" που καταλήγει η ανακοίνωση 

Χαρακτηριστικά  τα σχόλια τεσσάρων αναγνωστών μας:

Βασίλης Μπατιάνης
Γιατι αναβάλλεται το πρωτάθλημα; Βγάζετε μια ανακοίνωση άκουσον άκουσον και δεν λέτε τον λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό. Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει κύριοι εκεί στην ΕΠΣ. Κάποιες ομάδες πληρώνουν και έκαναν τον προγραμματισμό τους και την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμες για την έναρξη. Και έρχεστε εσείς και βγάζετε μια ανακοίνωση χωρίς να εξηγείτε τον λόγο. Είναι κρίμα και συγχρόνως δεν δείχνετε σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες. 
 

Δημήτρης Κωνσταντίνος Ακριτίδης 
 Αν βαζανε το χέρι στην τσέπη όπως εμείς... παράγοντες και γονείς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα!

Γιώργος Λυπιρίδης
Τζάμπα τρέχουμε για δελτία υγείας και δελτία να προλάβουμε και έτσι ξαφνικά αναβάλλεται η αγωνιστική?

Κώστας Τσιώρας 
Για ποιόν λόγο αναβάλλεται η έναρξη του πρωταθλήματος? Οι σοβαρές ομάδες έχουν κάνει αγωνιστικό προγραμματισμό, έχουν τρέξει για τα διαδικαστικά και έχουν πληρώσει ένα σωρό λεφτά για τα δελτία και είναι έτοιμες. Αναβάλλεται για τις ανέτοιμες? Το κύρος του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας ήδη έχει πληγεί με αυτήν την ανεξήγητη απόφαση.