Κοζάνη: Καλή εμφάνιση και φιλική νίκη με ανατροπή 1-2 , μέσα στο Κεραμίδι

Φιλική νίκη μέσα στον Εθνικό Κεραμιδίου και μάλιστα με ανατροπή  πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι με σκορ 1-2 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κερλίδη απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας πως η σκληρή δουλειά αρχίζει σιγά σιγά να αποδίδει καρπούς.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την Κοζάνη και προηγήθηκαν με το καλημέρα της συνάντησης με τον Κατσαμάγκα  από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ .

Σιγά σιγά η Κοζάνη πήρε μέτρα στο γήπεδο αλλά και τον έλεγχο του παιχνιδιού  και ισοφάρισε σε 1-1  στο 41' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιορδανίδη .Το πέναλτι κέρδισε ο Βαλεντίνο που ανατράπηκε στην περιοχή .

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 67' με γκολ του Νίκου Μπίντση η Κοζάνη πήρε τη φιλική νίκη με σκορ 1-2 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ευκαιρίες για την Κοζάνη να σημειώσει κι άλλα τέρματα έχασαν οι Κωστούλας και διπλή ευκαιρία ο Βαλεντίνο.

ΦΣ Κοζάνη (Κερλίδης): Κυριακίδης, Κατσουλίδης, Πιριτζάους, Ρογγότης, Μωυσιάδης, Μπακάλης, Μπίντσης, Παπαδόπουλος Δ. , Ιορδανίδης, Μπάρο, Κωστούλας.    
(Μπίκος, Μαυροματίδης, Τσώτσος, Τάτσινας, Δινοβίτσης, Ντούκα, Νάνος)
     
 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Στύλος): Καλαϊτζίδης Α., Αλσέλα, Καραγκούνης, Μυστρίδης, Χατζηδίμπας, Ιντζόγλου, Μαργαρίτης, Καλαϊτζίδης Ν., Σεχολάρι, Κοτσιαρίδης,, Κατσαμάγκας. 
(Φυτόπουλος, Νομικός, Μπατζώνης, Βαβατσιούλας, Καρτσαμπάς, Ξυδούς, Ναζλίδης, Τουλίκας, Σιδηρόπουλος, Μελικιάν, Σιμηστήρας.)