Φιλικό: Καστοριά – Θεσπρωτός 0-4 | Τιμήθηκαν ο Γιώργος Χαλκίδης και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.


Ικανοποίηση στην Καστοριά, παρά την ήττα (0-4), στο φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Θεσπρωτός με 0-4.
Τιμήθηκαν ο Γιώργος Χαλκίδης και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.Την ήττα με σκορ 0-4 γνώρισε η Καστοριά 1980 στο δυνατό φιλικό ματς,  που έδωσε στην έδρα της, κόντρα στην ΠΑΕ Θεσπρωτός, που αγωνίζεται στην SL2.
 Η ομάδα του Ρότσα σαφώς πιο έμπειρη και ανώτερη έδειξε ένα καλογυμνασμένο συγκρότημα φθάνοντας εύκολα στη νίκη.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καστοριάς, παρά την ήττα έδειξε καλά στοιχεία ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.
 


Τα γκολ των κιτρινόμαυρων που προηγήθηκαν 0-3 στο α΄ ημίχρονο, πέτυχαν οι Ραμίρεζ, Κολτσίδας, Τόσκος (αυτογκόλ) και Μπονίνια.
 
Η σύνθεση της Καστοριάς: Κοσμίδης (55΄Τζίάρας), Τόσκος, Τσόπρας (46΄Κωνσταντίνου), Μήνος, Σαββόπουλος Κυρ., Ευαγγέλου Ελ., Κύρου (46΄Γάκιας), Μηλιάτης Διον. (70΄Τσόπρας), Σαββόπουλος Ευαγ.(55΄Νάκος), Τσαμτσάκης (55΄Ευαγγέλου Β.) Γιαννηκώτσιος (46΄Σιαραφέρας)
 
Τιμήθηκαν ο Γιώργος Χαλκίδης και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.


Η Καστοριά τίμησε τον πρόεδρο της ομάδας του κυπέλλου Γιώργο Χαλκίδη, για την μεγάλη του προσφορά στο Καστοριανό ποδόσφαιρο και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο ΔΑΚ Καστοριάς, στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΕ  Θεσπρωτός, η ομάδα της Καστοριάς, τίμησε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς τον Γιώργο Χαλκίδη, τον πρόεδρο της ιστορικής ομάδας της Καστοριάς, που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980. Την αναμνηστική πλακέτα απέμεινε ο νέος πρόεδρος της Καστοριάς 1980 Σάκης Ρήμος.



Στη συνέχεια η Καστοριά τίμησε τον προπονητή της ΠΑΕ Θεσπρωτός Χουάν Ραμόν Ρότσα, για την πολυετή προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας, έκανε "τιμής ένεκεν", για λογαριασμό της Καστοριάς ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Χαλκίδης.