Αναβολή στον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΠ

 


Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ορίστηκε να γίνει ο αγώνας Κυπέλλου της ΑΕΠ Κοζάνης.
Η ομάδα μας, κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα της γειτονικής μας Ελασσόνας, στα πλαίσια του θεσμού.
 
Η αναβολή αυτή, έφερε κάποια ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ της ομάδας, καθώς η προετοιμασία της συνεχίζεται και ακόμα δεν έχει καν ολοκληρωθεί το ρόστερ μας.
 
Το σωματείο μας, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί, συνεχίζει την ενίσχυση του, πάντα με βάσει τις αρχές που έχει βάλει από το ξεκίνημα του.
 
Ενίσχυση του βασικού κορμού, με ποδοσφαιριστές υψηλών προδιαγραφών (οι 3 Τσέχοι ήρθαν από ομάδες Α’ Εθνικής της χώρας τους) και προώθηση νεαρών ταλαντούχων παικτών που διακατέχονται από όνειρα και θέληση για επιτυχία.
 
Το παράδειγμα του Ηρόδοτου (ήδη ξεκίνησε την ανοδική του πορεία στην Τσεχία) και κυρίως η μεταγραφή του Μιχάλη Βοριαζίδη που φαντάζει…απίστευτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, αποτελεί το κύριο στοιχείο γιατί τα μεγάλα ταλέντα θα έρχονται στην ΑΕΠ Κοζάνης.
 
Με έναν έμπειρο δάσκαλο στο πάγκο μας και με ένα ικανότατο τεχνικό τιμ συνεργατών του, η ομάδα μας παρά τις όποιες αντιξοότητες βρίσκει στο δρόμο της, θα συνεχίσει την πορεία που χάραξε.
 
Με το οικογενειακό μας κλίμα, το ήθος και την διάθεση προσφοράς σε όποιον θέλει να ακολουθήσει, η ΑΕΠ Κοζάνης θα αποτελεί το φάρο για όλη την αθλούμενη νεολαία της ευρύτερης περιοχής μας.