Φιλικό: ΦΣ Εορδαϊκός - Δόξα Βερμίου Πύργων 5-1 | βίντεο

 


Ο Εορδαϊκός στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας έδωσε το δεύτερο φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας την Παρασκευή 13/08/2021.

Ο αγώνας έγινε σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Το παιχνίδι έληξε με σκορ 5-1 υπέρ της ομάδας του Εορδαϊκού. 

Είναι το πρώτο στάδιο προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ο Εορδαϊκός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος πιθανόν γιατί ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές δοκιμές και αλλαγές στο εν λόγω παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε ο Ηλιάδης στο 5ο λεπτό, τα τέρματα διπλασιάστηκαν στο 18ο λεπτό από τον ίδιο παίκτη ο οποίος έγραψε και το 3-0 στο 33ο λεπτό σημειώνοντας χατ τρικ. Ο Γιορεντσίδης έκανε το 4-0 στο 38ο λεπτό και στο 48ο λεπτό έγινε το 5-0 με αυτογκόλ από τη Δόξα Βερμίου. 

Η Δόξα Βερμίου η οποία μείωσε σε 5-1 στο 85ο λεπτό μετά από μία πολύ όμορφη ενέργεια των ποδοσφαιριστών της. Έδειξε ένα καλό σύνολο και φαίνεται να γίνεται καλή προσπάθεια η οποία αν συνεχίσει μπορεί να μείνει με σχετική ευκολία στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εορδαϊκός: Μπερμπερίδης, Καζανάς, Σαβάκης, Σεκουλίδης, Λιάμης, Τζουβάρας, Γιορεντίδης, Γιαννιός, Βλαδίκας, Σιδηρόπουλος, Ηλιάδης

Έπαιξαν επίσης οι:

Βασιλειάδης, Τσιντός, Οζούνι, Σάκκος, Σαπαλίδης, Χιμολάρι, Ανδρονικίδης Α., Παπαγαθονίκου, Κουτούπης, Κοσμίδης, Μπαμπαλίκης, Σπύρλε.

Δόξα Βερμίου Πύργων: Ανδρονικίδης, Λεμονής, Νίκου Α., Τακίδης, Μούκας, Βακόπουλος, Κοσμίδης, Χότζας, Γιούρος, Θεοδοσιάδης, Νίκου.

Έπαιξαν επίσης οι:

Ορφανίδης, Παναγιωτίδης, Χριστοφορίδης, Κοτσάκος, Λεμονής.

Το παιχνίδι σχολίασαν οι:

Τσιγγένης Μιχάλης

Κοντάκας Δημήτρης 

https://youtu.be/vuaz4RHTVHc