Επιτυχία του κοζανίτη Θεοχάρη Χρυσοστομίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου | φωτο - βίντεο

Η διαχρονική αξία του κλασικού αθλητισμού και η ευγενής άμιλλα αναδείχθηκαν μοναδικά στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Αθλητών Στίβου, το οποίο διεξήχθη το διήμερο 19-20 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Με τον καιρό να είναι σύμμαχος ώστε να γίνει ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.



Περισσότεροι από 300 αθλητές - αθλήτριες και φίλοι του αθλητισμού από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στον καθιερωμένο αυτό αθλητικό θεσμό.



Από τους αγώνες, δεν έλειψαν οι μεγάλες επιδόσεις και τα προσωπικά ρεκόρ, σε όλα τα αγωνίσματα, με τις εντυπώσεις όμως να τις κερδίζει η προσπάθεια και η συμμετοχή σε ηλικίες  ανω τον 80 χρόνων.

Μεγάλη επιτυχία για τον  Θεοχάρη Χρυσοστομίδη από το Ρύμνιο Κοζάνης που  έτρεξε στα 100 μ.(στην κατηγορία 40-44 χρονών)  και τερμάτισε τρίτος  με χρόνο 13’43

 Και χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία στα 4*100 με την πολύ καλά  οργανωμένη ομάδα του, μιας και ανήκει στον Σέβας Θεσσαλονίκης.

Και έχουν ως στόχο όπως μας είπε να φέρουν ακόμη ένα χρυσό από το βαλκανικό πρωτάθλημα που έρχεται σε λίγους μήνες, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς χάσιμο χρόνου, και από αύριο πάλι  κανονικά  στο τάρταν. 

Φυσικά δεν λείπει η μέγιστη συμπαράσταση της κυρίας Αγγελικής  προέδρου του Σέβας Θεσσαλονίκης.

Οργανωτική επιτυχία , Ευγενής άμιλλα,   συγκίνηση και θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων , το οποίο κατά κοινή ομολογία στέφθηκε από αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πρόσφερε συγκινήσεις, θέαμα στους δεκάδες φίλους του στίβου που βρέθηκαν στο πανθεσσαλικο στάδιο Βόλου  και χειροκρότησαν με θέρμη τους αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα (ρίψεις, άλματα, ταχύτητες, ημιαντοχή κ.ο.κ.).

Οι αγώνες αποτέλεσαν και πρόκριμα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Αλβανία στο στάδιο της Κορυτσάς.