Στο εξαιρετικό VERMIO SOCCER FESTIVAL στα 3-5 πηγάδια Νάουσας θα συμμετάσχει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Εορδαίας «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ»

Ποδόσφαιρο σε υψόμετρο 1400 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Βυζαντινού Αετού Εορδαίας, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο εξαιρετικό VERMIO SOCCER FESTIVAL στα 3-5 πηγάδια Νάουσας.

Ένα καθαρά ποδοσφαιρικό τουρνουά στη δροσιά του βουνού που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας, όχι μόνο να παίξουν σε γήπεδα με φυσικό χόρτο αλλά και να διανυκτερεύσουν με τους συμπαίκτες τους σε χώρους που κατά καιρούς έχουν επιλέξει για την προετοιμασία τους πολλές επαγγελματικές ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. 

Εκτός των άλλων οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης και να αντιληφθούν το μέγεθος της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλει ένας αθλητής για να μπορέσει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

 Τα τμήματα Κ12 και Κ14 θα βρεθούν στα 3-5 πηγάδια το τριήμερο 19 – 21 Ιουνίου  και το τμήμα Κ10 το τριήμερο 25 – 27 Ιουνίου.