Στην Τρίπολη για αγώνες ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας | φωτο

  


Το διήμερο 11-12 Ιουνίου το τμήμα Κ14 της ομάδας μας, βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης και συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωνε η ομώνυμη ομάδα.Η ομάδα μας αγωνίστηκε τρεις φορές με τον Αστέρα και μία με τη Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων. Μετά από πολύ καιρό, είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου και οι ποδοσφαιριστές μας να πραγματοποιήσουν ικανό αριθμό αγώνων υψηλού επιπέδου.

Επιπλέον, συναντήσαμε τον Παναγιώτη Βλάχο, ποδοσφαιριστή που μετακινήθηκε τον Οκτώβριο από την ομάδα του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας στο τμήμα Κ-15 του Αστέρα, ενώ, δεν είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε και με τον έτερο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας, Θανάση Καλόγηρο, αθλητή της Κ-17 του Αστέρα, που απουσίαζε για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ευχόμαστε και στους δύο ποδοσφαιριστές να τους δούμε σύντομα σε επαγγελματικό επίπεδο!

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικολάου Χρήστο, υπεύθυνο ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης καθώς επίσης και την ομάδα του Αστέρα γενικότερα για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχαν.












atromitos-ptol.gr