Football League: Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

 

Στο Βόρειο όμιλο η κορυφή έχει αλλάξει κάτοχο, μετά τη μεγάλη έκπληξη με την ήττα της Καβάλας από τον Απόλλωνα Πόντου. Τώρα οι “Αργοναύτες” θα επιχειρήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στην Κατερίνη, αλλά ο Πιερικός δείχνει να βρίσκει φόρμα, καθώς για πρώτη κέρδισε διαδοχικά παιχνίδια, το ένα με τον ισχυρό Πανσερραϊκό και το άλλο στην Ηγουμενίτσα.

Δύσκολη αποστολή έχει και η πρωτοπόρος πλέον Βέροια στην Αριδαία, όπου ο Αλμωπός έχει κερδίσει τα δύο τελευταία στην έδρα του πετυχαίνοντας έξι γκολ, ωστόσο είναι ασταθής από αγώνα σε αγώνα.
Ο τρίτος της παρέας των πρώτων θέσεων, ο Πανσερραϊκός, υποδέχεται την ΑΕ Ποντίων, τη νεανική ομάδα, που έχει δυσκολέψει πολλές ομάδες, κυρίως όμως στην έδρα της.

Ο Απόλλων Πόντου μετά τη μεγάλη νίκη στην Καβάλα σκοπεύει να αποδράσει από τις δύο τελευταίες θέσεις. Υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, που βρίσκεται σε περίοδο κάμψης. Στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει μια νίκη επί της ΑΕ Ποντίων, ενώ έχει χάσει πέντε από αυτά.
Από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια αυτή τη χρονική στιγμή είναι αυτό που θα γίνει στη Νέα Τρίγλια. Στη Χαλκιδική η Τρίγλια και ο Θεσπρωτός θα κυνηγήσουν βαθμούς, καθώς η καυτή ανάσα του Απόλλωνα Πόντου είναι πίσω τους πλέον.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Βόρειος Όμιλος
Κυριακή 23/5/2021 17:00
Τρίγλια – Θεσπρωτός (γήπεδο Νέας Τρίγλιας)
Αλμωπός Αριδαίας – Βέροια (γήπεδο Αριδαίας)
Πιερικός – Καβάλα (γήπεδο Α ΔΑΚ Κατερίνης)
Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου (γήπεδο ΒΑΤΑΝ Δ. Κατερίνης)
Πανσερραϊκός – ΑΕΠ Κοζάνης (γήπεδο Σερρών)
 
Νότιος Όμιλος
Σάββατο 22/5/2021 14:45 ΕΡΤ3
Καλαμάτα – Ρόδος (γήπεδο Παραλίας Καλαμάτας)
Κυριακή 23/5/2021 15:30
Σαντορίνη – Ιάλυσος (γήπεδο Στ. Μαυροθαλασσίτης)
Κυριακή 23/5/2021 17:00
Ένωση ΠανασπροπυργιακούΑιγάλεω (γήπεδο Ασπροπύργου)
Νίκη ΒόλουΑστέρας Βλαχιώτη (γήπεδο Νέαπολης Βόλου)
ΚαλλιθέαΕπισκοπή (γήπεδο Γρ. Λαμπράκης)