Football League: Πανσερραϊκός - ΑΕΠ Κοζάνης 1-0 | φωτο

Λύγισε στο 85’ η ΑΕΠ Κοζάνης μέσα στις Σέρρες
Ο Πανσερραϊκός φιλοξένησε την ΑΕΠ Κοζάνης για την 13η αγωνιστική της Football League, με τα «Λιοντάρια» να πετυχαίνουν τη νίκη (3η σερί) με το γκολ του Φαμπρίτσιο Κόντσι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.
 Στο 22ο λεπτό ο Ζέρης έκανε την σέντρα με τον επιθετικό του Πανσερραϊκού να κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Σταυρίδης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα, ενώ στο 40ο λεπτό ο Μασκανάκης ήταν αυτός που έβγαλε την δεύτερη σέντρα για τον αρχηγό των «Λιονταριών« την κεφαλιά του οποίου μπλόκαρε και πάλι ο πορτιέρο της Κοζάνης.
 
Με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι 2δύο ομάδες, ήταν εμφανές πως όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη γκολ, θα ήταν και αυτή που θα έπαιρνε τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 85’ ο Κόντσι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μέσι, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση στο 89’ όταν η κεφαλιά του Κοτταρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ΑΕΠ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν της δόθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αλλά και για την κόκκινη κάρτα που δε δόθηκε στο 83'  σε ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού. 
 
Πανσερραϊκός  (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Τσόπελας, Ψάλτης (57′ Κόντσι), Κρητικός, Μαρκιόνι (85′ Ολαϊτάν), Μασκανάκης (70′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Γκούρτσας (57′ Πράντο).
 
 ΑΕΠ Κοζάνης (Nadvornik): Σταυρίδης, Σέλσο (73′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (69′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (73′ Ντινόπουλος), Νικολίτσας, Ταΐρης, Αιχμαλωτίδης (46′ Βοριαζίδης (87′ Λι), Φωλίνας.
 
ΔιαιτητήςΤσιοφλίκη (ΣΔ Λάρισας)
ΒοηθοίΝίκζας (ΣΔ Λάρισας),  Κορώνας (ΣΔ Πειραιώς)
4οςΒουρνέλης (ΣΔ Μακεδονίας)