Απαράδεκτη η φιλοξενία στις Σέρρες κακή η διαιτησία για την ΑΕΠ Κοζάνης

Η ΑΕΠ εξέφρασε  πολλά παράπονα για  τη διαιτησία στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν της δόθηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αλλά και για την κόκκινη κάρτα που δε δόθηκε στο 83'  σε ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού.Επίσης οι λίγοι φίλαθλοι από την Κοζάνη  που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και  άνθρωποι  των Ποντίων μας μίλησαν για την απαράδεκτη φιλοξενία αλλά και τα μπουκάλια που πετούσαν στο πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα "γνωστοί" άγνωστοι. 
 
Δεν αλλάζει η νοοτροπία - Άθλια διαιτησία, δεν σφυρίζεται πέναλτι, δεν δίνει κόκκινη κάρτα
Αγανάκτηση και απογοήτευση άφησε το παιχνίδι μας στις Σέρρες.

Σε ένα παιχνίδι που το 0-0 ήταν το λιγότερο που μπορούσε να πάρει η ΑΕΠ Κοζάνης, η κακή διαιτησία της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη, μας υποχρέωσε σε ήττα με 1-0.

Στο 0-0 βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα ο Τρομπούκης και ανατρέπεται πριν σκοράρει.  Η κόκκινη κάρτα στο 75′  γίνεται με το έτσι θέλω κίτρινη. Δεν δίνει καθαρή κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Πανσερραϊκού, σε μαρκάρισμα από πίσω.  Δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ντινόπουλου. Στο 92′ πεντακάθαρο πέναλτι, η Τσιοφλίκη το μετατρέπει μετά από παρέμβαση του 4ου διαιτητή Μπουρνέλη σε δήθεν επιθετικό φάουλ και σφυρίζει τη λήξη μήπως γίνει το λάθος και σκοράρουμε. Η ήττα είναι το φυσικό επακόλουθο.

Η ομάδα μας, για μια ακόμα φορά ήταν ανταγωνιστική και οι παίκτες μας μαχητικότατοι και αποφασισμένοι.

Πολύ καλό το ντεμπούτο του Σελσο, θα βοηθήσει την ομάδα μας.

Αλλά προφανώς, το ήθος μας, το fair-play και η…έλλειψη προστασίας θα τιμωρηθούν και πάλι.

Το λυπηρό είναι ότι νέα παιδιά, νέοι διαιτητές, που οφείλουν επιτέλους να κάνουν μια μικρή έστω ανατροπή, δεν τολμούν να ξεφύγουν από παλιές, νοσηρές  νοοτροπίες.

Μην πάμε κόντρα στον δυνατό, ο αδύνατος είναι…ακίνδυνος.

aepfc.gr