Α' Εθνική γυναικών: ΓΠΟ Καστοριάς - Ελπίδες Καρδίτσας 0-3

            

Τρίτη ήττα για τον ΓΠΟ Καστοριάς στο πρωτάθλημα – Πήραν το διπλό οι Ελπίδες ΚαρδίτσαςΤην τρίτη σε σειρά ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε  ο ΓΠΟ Καστοριάς και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς βαθμό.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΓΠΟ Καστοριάς, υποδέχθηκε στο ΔΑΚΚ, τις Ελπίδες Καρδίτσας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄Εθνικής Γυναικών, από τις οποίες και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3.

Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του Χρήστου Καλύβα, προσπάθησαν να απειλήσουν τις αντίπαλές τους, όμως στο 31′ δέχθηκαν το γκολ, με την Άμον να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της (0-1). Στην επανάληψη, οι «ερυθροκίτρινες» προσπάθησαν να ανεβάσουν τον ρυθμό τους, όμως, στο 57′ η Μπαρμπόσα των φιλοξενούμενων, ανέβασε την διαφορά στο σκορ (0-2), με την Άμον τελικά να διαμορφώνει το τελικό 0-3 στα… χασομέρια τους αγώνα.

Έτσι, ο ΓΠΟ Καστοριάς παρέμεινε γι’ ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη, συνεπώς και χωρίς βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική (4η) -που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη- το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα αναμετρηθεί στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Η αρχική 11αδα: