Σαββίδης και Μαρκάκης διαχωρίζουν τη θέση τους από την απόφαση της ΕΟΚ

 


Δύο μέλη της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα διαχώρισαν τη θέση τους από την απόφαση της Ομοσπονδίας για παράταση των εκλογών. Πρόκειται για τους Λάζαρο Σαββίδη, πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ και Μπάμπη Μαρκάκη, πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ.

Με email που απέστειλαν στην ΕΟΚ αναφέρουν πως δεν μπορούν να ψηφίσουν προκήρυξη εκλογών μετά την προθεσμία που τους δίνει ο νόμος. Δείτε αναλυτικά το email:

“Βάσει του ισχύοντος νόμου άρθρο 143 του Ν.4714/2020 οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν μέχρι τις 31/3/2021. Δεδομένου ότι μέχρι τώρα στα μέλη του Δ.Σ. δεν έχει κοινοποιηθεί το περιεχόμενο του δικόγραφου της αίτησης για χορήγηση προσωρινής διαταγής στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ούτε και του διατακτικού της προσωρινής διαταγής. 

Αν η δικαστiκή απόφαση ξεπερνά το θέμα της αποκλειστικής προθεσμίας που επιβάλλει ο νόμος, θα είναι μια θετική εξέλιξη για τη συμμετοχή περισσότερων σωματείων στη Γ.Σ., τα οποία είναι υπαρκτά και έχουν μείνει εκτός μητρώου για γραφειοκρατικούς λόγους. Μέχρι όμως της κοινοποίησης της απόφασης, ισχύουν οι διατάξεις νόμου και είναι δεσμευτικές και ως εκ τούτου δεν μπορώ να ψηφίσω προκήρυξη εκλογών μετά την προθεσμία που προτάσσει ο νόμος”.

πηγή: maksports.gr