Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης τα Λιοντάρια: Η υπομονή και τα ψέματα τελείωσαν έφτασαν στο τέλος τους.


Η υπομονή και τα ψέματα έφτασαν στο τέλος τους. Η ομάδα που προσπάθησε να τελειώσει την Κοζάνη έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια ,της σκληρής έστω κριτικής και έχει περάσει στα ψευδή και στη συνεχή σπίλωση της ομάδας μας. Η κριτική πάντα είναι καλοδεχούμενη, αλλά η  κριτική από την συστηματική συκοφάντηση απέχουν μίλια μακριά. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο δικηγόρος που δήλωνε πρόεδρος και καμάρωνε κάνοντας όλες τις συνδιαλλαγές του ως πρόεδρος   δήλωσε  από τη μια ότι δε μπορούσε να είναι ούτε καν μέλος , ούτε επίσημα πρόεδρος  στην Κοζάνη γιατί ήταν μέλος του Ηρακλή  κι από την άλλη  ότι πλήρωνε περίπου οχτώ χιλιάδες ευρώ το μήνα για έξοδα της ομάδας από την τσέπη του και μετά τον σκούντιξαν και ξύπνησε. 

Αστεία πράγματα!! Καλούμε τον μεγάλο παράγοντα αυτόν που όμοιος  του δεν πέρασε από τα μέρη μας, να βγει δημόσια με αποδεικτικά στοιχεία και να αποδείξει τα λεγόμενα του, διαφορετικά να ζητήσει συγνώμη για τα ψέματα που είπε και για αυτούς που έθιξε. Άκουσον άκουσον είπε ότι η Κοζάνη είναι η μόνη ομάδα που έχει βιβλία Β κατηγορίας. 

Εδώ να ενημερώσουμε αυτά τα βιβλία  εδώ και χρόνια λέγονται απλογραφικά πλέον και είναι τα βιβλία  εσόδων και εξόδων τα οποία τα έχει ο κάθε σύλλογος που θέλει να κάνει εμπορικές συναλλαγές.

Εάν δεν είναι έτσι ας τα παρουσιάσει.

 Είπε ότι οι ποδοσφαιριστές που ήθελαν να φύγουν έφυγαν γιατί δεν ήθελαν να καθίσουν στην Κοζάνη. 

Μέγα ψέμα ,πως να καθίσουν όταν τους έταζε ψίχουλα.

 Εδώ περιμένουμε  από τους αρχηγούς της ομάδας ,χωρίς φόβο να τοποθετηθούν δημόσια αλλά  και όσους άλλους έθιξε. Αναφέρθηκε ονομαστικά σε μέλη της διοίκησης για να επιβεβαιώσουν  αυτά που έλεγε. 

Κι από αυτούς περιμένουμε δημόσια να τοποθετηθούν. Ακόμη αναφέρθηκε στα δύο πρώην μέλη της διοίκησης ,τους οποίους τους ανέβασε ψηλά, αλλά τους κατηγόρησε ότι ήταν αυτοί  οι υπαίτιοι που έφυγε ο Μπαλίτσας και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε και από αυτούς τους δύο να τοποθετηθούν δημόσια εάν ισχύει κάτι τέτοιο. Ανέβασε στα ουράνια τα αδέρφια, λες και είναι αυτοί και κανένας άλλος. 

Αυτοί που βγήκαν  και δήλωσαν εάν δεν βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα θα την αποσύρουν τέλη Οκτωβρίου από το πρωτάθλημα. Είναι δυνατόν;

 Σιγή ιχθύος  από τα  αδέρφια. 

Τέλος θα παρακαλούσαμε τον δικηγόρο  να μας κρατήσει και οχτώ δίκλινα δωμάτια στην ξενοδοχειακή μονάδα που θα χτίσει στην Χαραυγή και λέμε οχτώ γιατί τόσα είναι τα μέλη του συνδέσμου όπως λένε οι αφοί και ο μεγαλοπαράγοντας. Τα ψέματα τελείωσαν και καλό είναι να τελειώσετε και εσείς. Γελάνε  και τα βιβλία Β κατηγορίας με αυτά που λέτε.


Υ.Γ Το θέμα της συνένωσης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και πρέπει Κοζάνη και ΑΕΠ να καθίσουν σ ένα τραπέζι με καλή θέληση να συζητήσουν και να πράξουν ότι καλύτερο για την περιοχή .

Έτσι θα τους γράψει η ιστορία