Σύνδεσμος Φιλάθλων Κοζάνης τα "Λιοντάρια" Βράζει ο κόσμος της Κοζάνης κατά της διοίκησης Σεβαστείτε την Κοζάνη μην την εκβιάζεται ..Φύγετε

 

Μετά το περσινό καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών σε διοικητικό επίπεδο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις ,αποφασίσαμε να πάρουμε θέση στα όσα απασχολούν τελευταία την Κοζάνη .

Ως σύνδεσμος φιλάθλων τα "Λιοντάρια" ποτέ δε μπήκαμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με αγωνιστικά θέματα ,ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με το ποιος παίκτης θα έρθει ή θα φύγει από την ομάδα ,ποτέ δε μας απασχόλησαν πόσα χρήματα παίρνει ένας ποδοσφαιριστής.

Εμάς μας ενδιαφέρει όπου αγωνίζεται η Κοζάνη να είμαστε δίπλα της και να κρατάμε ψηλά τα ιδεώδη και τις αξίες της.

Θεωρήσαμε άπαντες ,σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι , με την έλευση των αδερφών Παντελή και Κώστα Καπετάνων και αργότερα των δήθεν προέδρων και διευθηντριών ότι ήρθε η αναγέννηση της Κοζάνης.

ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΛΑΘΟΣ !!

Τόσο η διαχείριση, η διοικητική όσο και η αγωνιστική εξέθεσε από πολύ νωρίς το σύλλογο μας, έχοντας ως συνέπεια η ομάδα να διακατέχεται από προχειρότητα και έλλειψη οργανωσης.Εσείς  που είστε υπεύθυνοι γι αυτήν την εικόνα , είστε υποχρεωμένοι πρώτα να σέβεστε την ιστορία της Κοζάνης, την περηφάνια της, τον υπέροχο κόσμο της, τους παλαίμαχους της, τον παππού που κλαίει και μονολογεί πως κατάντησε έτσι η ομάδα μου , τον πιτσιρικά , που δεν έχει το κουράγιο να πάρει τρεις φίλους του και να πάει στο γήπεδο και τέλος όλους εκείνους που έδωσαν ακόμη και τη ψυχή τους για να μείνει όρθιο το καμπαναριό της Κοζάνης μας .Τίποτα δε σέβεστε ; Καμία τσίπα ; Καμία ντροπή ; Ποιούς εκβιάζεται ; Έλεος κάπου ρε ...

Γάγγραινα που τρώει τις σάρκες της ομάδας καταντήσατε.

Αφήστε ήσυχη την Κοζάνη να είναι ΚΟΖΑΝΑΡΑ.

Φύγετε , χάσατε και τον τελευταίο καλοπροαίρετο .Σεβαστείτε τη μνήμη των ανθρώπων που μάτωσαν για αυτό που εσείς καταντήσατε κουρέλι.

Δεν έχετε ούτε το δικαίωμα από το νόμο να αποσύρετε την ομάδα  Αυτοί  που γνωρίζουν καταλαβαίνουν.

Από το πρωτοδικείο που την πήρατε , εκεί να την αφήσετε  ΣΕΒΑΣΜΟΣ σημαίνει να λες την αλήθεια.

Η μόνη αλήθεια είναι  πως δε σέβεστε την Κοζάνη . 

ΦΥΓΕΤΕ !!!!!