Αναρτήσεις Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Δάφνη Πολυμύλου – ΑΕ Περδίκκα 3-3

 Χορταστική ισοπαλία 3-3, είχαμε στην πρεμιέρα στο παιχνίδι της Δάφνης Πολυμύλου με την Α.Ε Περδίκκα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-0  με γκολ του Τσοπανίδη  στο 21'  και του Πουτογλίδη στο 40’.  

Με την έναρξη του  Β' μέρους ο Περδίκκας μείωσε  αρχικά σε 2-1 στο 49' με τον Ζαχαριάδη για να έρθει η ισοφάριση σε 2-2  στο 56'  με τον Βασσάκη.

Οι γηπεδούχοι στο 59' πήραν νέο προβάδισμα  στο σκορ  3-2 με τον Πουτογλίδη .Το τελικό 3-3 σημείωσε για τον Περδίκκα ο Ακριτίδης.

Στο 88' ο Περδίκκας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Παπαδόπουλου 

Στο 94' δεύτερη αποβολή για τον Περδίκκα .Ο διαιτητής του αγώνα  κ.Γεωργιάδης απέβαλε  με δεύτερη κίτρινη τον Βλαδίκα για αντιαθλητική συμπεριφορά όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα 


Δάφνη Πολυμύλου 
(Φραγκιάδης): Σπυριδωνίδης, Ελευθεριάδης, Αποστολίδης, Μελίδης (74’ Ζανουναλάρι), Χεριστανίδης, Κικίδης, Πουτογλίδης, Τσοπανίδης, Κοκελίδης (29’ Μιρμιτίδης), Βασιλειάδης (74’ Σκρέκας), Σταυρίδης (34’ Σεργιάδης).

ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Βλάχος Στ., Αρσενίδης, Γρηγοριάδης (60’ Σοϊλεμές), Ζαχαριάδης, Βασσάκης, Ακριτίδης, Βλάχος Θ., Λυπιρίδης (67’ Κουρκουμάνος), Ραμπέλης (46’ Βλαδίκας).  

Διαιτητής: Γεωργιάδης

Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Ελευθεριάδης

Παρατηρητής: Σαββούδης