Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΣ Βελβεντό - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-1

Τρίποντο με ανατροπή το Βελβεντό! 
Πολύ χορταστικό παιχνίδι πρόσφεραν οι ομάδες σήμερα στο γήπεδο του Βελβεντού. Βελβεντό και Πύργοι πρόσφεραν αρκετές φάσεις  μπροστά από τις 2 εστίες.
Η ομάδα των Πύργων κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ με τον Δαλκερανίδη στο 32ο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τέρματα των Χρυσοστομίδη στο 55ο και Διβηκέλη στο 80ο λεπτό με πέναλτι.
Οι φάσεις :
2ο λεπτό : Κάθετη πάσα του Ελευθεριάδη στον Χρυσοστομίδη, σουτ στην κλειστή γωνία άουτ.
9ο λεπτό : Μεγάλη διαγώνια πάσα του Γκιούρου στον Δαλκερανιδη, δυνατό σουτ του τελευταίου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα ψηλά άουτ.
25ο λεπτό : Φάουλ του Ευαγγελοπουλου, διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Ανδρονικιδης.
32ο λεπτό : Κάθετη πάσα του Λεμονή στον Δαλκερανίδη που θα σουτάρει ολομόναχος δυνατά και θα ανοίξει το σκορ 0-1.
37ο λεπτό : Σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος της περιοχής η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς και θα περάσει κόρνερ. Θα εκτελεστεί από τον Γκιούρο  θα σημειωθεί γκολ αλλά θα ακυρωθεί από τον διαιτητή Δεληζήση ως φάουλ στον τερματοφύλακα.
41ο λεπτό : Δυνατό σουτ Ευαγγελόπουλου , διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
49ο λεπτό : Προσπάθεια του Λεμονή από δεξιά, θα σουτάρει και θα διώξει με τα πόδια ο Καραγκιώζης.
53ο λεπτό : Σέντρα του Νίκου, πλασέ του Παπαδόπουλου διώχνει με τα πόδια δύσκολα ο Καραγκιώζης.
55ο λεπτό : Μεγάλη μπαλιά του Γεωργίου στον Χρυσοστομίδη στην πλάτη της άμυνας θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και θα πλασάρει εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
57ο λεπτό: Μεγάλη μπαλιά του Χρυσοστομίδη στον Γεωργίου που θα βγει τετ α τετ με τον Ανδρονικίδη αλλά αυτή τη φορά ο Ανδρονικιδης θα διώξει με τα πόδια σε κόρνερ.
65ο λεπτό : Σπάσιμο του Γεωργίου στον Χρυσοστομίδη, θα σουτάρει και ο Ανδρονικίδης θα κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας με γροθιές σε κόρνερ.
68ο λεπτό: Σουτ του Χρυσοστομίδη εκτός περιοχής η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ.
69ο λεπτό : Παράλληλη πάσα του Γεωργίου στον Ευθυμιάδη που σε κενό τέρμα θα πλασάρει χαλαρά άουτ.
78ο λεπτό : Λάθος Καραγκιώζη, δυνατό σουτ του Χαριτίδη ψηλά άουτ.
80ο λεπτό : Μεγάλη μπαλιά του Ελευθεριάδη στον Χρυσοστομίδη, θα ανατραπεί από τον Ανδρονικίδη και ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι. Θα το εκτελέσει ο Διβηκέλης και θα κάνει το 2-1.
 
Συνθέσεις :
ΑΣ Βελβεντό (Ζαφειρίου): Καραγκιώζης, Πράσσος, Σακελλάρης, Μαλούτας, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης Β. ( 90 Ελευθεριάδης Χρ. ), Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος (46 Ευθυμιάδης), Διβηκέλης, Χρυσοστομίδης ( 87 Τσιάμης).
 
Δόξα Βερμίου Πύργων (Καραγεωργίου): Ανδρονικίδης, Λεμονής,Ταγγίδης, Καραγιάννης,Χαϊτίδης, Χαριτίδης, Νίκου ( 75 Χριστοφορίδης ) , Κοσμίδης ( 62 Βαγκόπουλος ), Δαλκερανίδης,Γκιούρος, Παπαδόπουλος.
 
Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί: Πραχάλης,  Πελετίδης.
Παρατηρητής: Διαμαντής